Skip to main content

välityspalvelu

Maksuttomasti ja ilman välikäsiä

Oppisopimusopiskelijoiden ja -työnantajien välityspalvelu

Välityspalvelussa oppisopimustyöpaikkaa hakeville ja tarjoaville tahoille tarjotaan mahdollisuus löytää oppisopimuksen toinen osapuoli – opiskelija tai työnantaja. Palvelu toimii itsepalveluperiaatteella maksuttomasti ja ilman välikäsiä. Tämä palvelu on muita työnhakumenetelmiä täydentävä. Työvoimatoimistojen palvelut ovat myös oppisopimukseen tähtäävien käytössä.

Kun opiskelija ja työnantaja ovat alustavasti sopineet oppisopimuksen tekemisestä, tulee seuraavaksi ottaa yhteys oman alueen oppisopimusjärjestäjään. Oppisopimusjärjestäjä tekee varsinaiset oppisopimukset sekä neuvoo ja palvelee kaikissa oppisopimusasioissa.

Opiskelijoille

Voit hyödyntää palveluamme kahdella tapaa.

1. Voit hakea työnantajia, jotka etsivät oppisopimusopiskelijoita ja ovat jättäneet yhteystietonsa palveluun.

Hae työnantajatietoja valitsemalla valikosta ETSI TYÖNANTAJIA. Valitse ammatti-/koulutusala(t) ja työnantajan paikkakunta hakuehdoiksi ja suorita haku.

2. Voit jättää omat yhteystietosi palveluun työnantajaosapuolen haettavaksi.

Jätä yhteystietosi palveluun LISÄÄ OPISKELIJA –valinnan kautta, jonka jälkeen tietosi ovat työnantajien haettavissa. Palveluun jättämäsi tiedot julkisia ja ne ovat kaikkien palvelun käyttäjien luettavissa.

Omien tietojen poistaminen palvelusta

Tietosi poistuvat palvelusta automaattisesti valitsemasi ajan kuluttua. Mikäli haluat poistaa tietosi ennen asettamaasi määräaikaa, toimi seuraavasti. Hae tietosi Etsi opiskelijoita –valinnalla. Löydettyäsi tietosi, klikkaa nimesi kohdalla olevaa Poista ilmoitus -linkkiä, jolloin palvelu lähettää tietojen poisto –linkin sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet palveluun syöttänyt. Poisto vahvistetaan klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Työnantajille

Voit hyödyntää palveluamme kahdella tapaa.

1. Voit hakea oppisopimusopiskelijoiksi haluavia henkilöitä, jotka etsivät työnantajaa ja ovat jättäneet yhteystietonsa palveluun.

Hae oppisopimusopiskelijoiksi pyrkivien tietoja valitsemalla valikosta ETSI OPISKELIJOITA. Valitse ammatti-/koulutusala(t), jota täytettävä oppisopimuspaikka vastaa. Valitse sen lisäksi paikkakunta tai paikkakunnat, jossa täytettävä oppisopimuspaikka (tai oppisopimuspaikat) sijaitsevat ja suorita haku.

2. Voit jättää yrityksesi yhteystiedot opiskelijoiksi haluavien haettavaksi.

Jätä yhteystietosi palveluun LISÄÄ TYÖNANTAJA -valinnan kautta, jonka jälkeen tietosi ovat opiskelijoiksi haluavien haettavissa. Palveluun jättämäsi tiedot julkisia ja ne ovat kaikkien palvelun käyttäjien luettavissa. Tiedot poistuvat palvelusta automaattisesti valitsemasi ajan kuluttua.

Huom! Palvelu on julkinen ja palveluun jättämäsi tiedot ovat kaikkien palvelun käyttäjien luettavissa.

Rekisteriseloste